Kompetencer

Svejsning

Hos Dansk Svejse- og Rørmontage er vi specialister inden for certifikatsvejsning i sorte og rustfrie rør, ligeledes højtryksrør som fx X20 samt WB36 og SMO og Inconel. Vi mestrer kort sagt alle former for svejsning: Tig, elektrode og pulver. Lad os skabe et godt resultat, der holder – uanset pladetykkelse, materialer og dimensioner. Alle vores svejsere er naturligvis certificeret efter både europæiske og danske standarder.

Konstruktioner

Planlægger du at bygge? Du kan roligt bruge DSR som rådgiver og konstruktør af både mindre og større opgaver. Hos os får du den professionelle rådgivning, du har brug for. Som ISO 3834-2 og EN 1090-2 EXC3 certificeret leverandør byder vi ind med stor erfaring og ekspertise inden for alle typer stålkonstruktioner herunder trapper, repos og værn til byggeriet, over kranbaner, gallerier og kedler til industrien. Vi kan også være din samarbejdspartner på opførslen af størreanlæg fx tankanlæg, nybygning af kedelsystemer og stålhaller eller lagerbygninger.

Rør

Vi har igennem 20 år opbygget en dybdegående ekspertise indenfor tilpasning og svejsning af alle former for rør. Vores erfaring og viden kommer fra en bred vifte af industrier som raffinaderier, varme- og kraftværker og andre industrier med kedler.

 

 

DSR Montage Svejsning

Kontakt - projekter

Jan Mikkelsen - jan@dsrmontage.dk - M: +45 40 68 53 40

Værksted

DSR har egne værkstedsfaciliteter med alt under et tag. Vi  råder over alt, hvad der kræves af svejse-, tilpasnings- og bearbejdningsmaskiner til at udføre kvalitetsarbejde på rør og stålkonstruktioner. DSR overholder alle sikkerheds- og miljøkrav, og arbejder hele tiden på at skabe en god, sikker og sund arbejdsplads.

Montage

Vi klarer både store og små montageopgaver hurtigt, sikkert og effektivt. Det gælder både montage af konstruktioner produceret på eget værksted eller som deltager i et større montageprojekt. Som EN 1090-2 EXC3 certificeret virksomhed kan vi især løfte montageopgaver indenfor bygningsstål fx trapper, gelændere, repos etc. Men vi gennemfører også montage af beholdere, rør og kedler. Vi løser også opgaver indenfor revision, shutdown og havari for markedets store interessenter. Vi kender derfor alt til de høje krav til sikkerhed og kvalitet inden for olie- og gasindustrien, og vi forstår at arbejde i henhold til dem.

Mandskab

Måske slår dine egne ressourcer ikke altid til. Så er det rart med en ekstra hånd, du kan stole på og har tillid til. Eller hvad med et helt team? Hos os kan du leje højt kvalificeret mandskab på timebasis – 24 timer i døgnet, 365 dag om året. Lige nu råder vi over svejsere, smede, riggere, supervisorer og projektledere. Har du brug for værktøj og materialer, så finder vi også ud af det.

 DSR Montage Svejsning

Kontakt - mandskab

Tommy Frødstrup - tof@dsrmontage.dk - M: +45 31 60 61 64