Kompetencer

Svejsning - vi mestrer det hele

Har du noget, du skal have svejset? Lad os skabe et smukt resultat, der holder – uanset pladetykkelse, materialer og dimensioner. Hos DSR har vi stor erfaring inden for certifikat-svejsning i sorte og rustfrie rør. Det samme gælder højtryksrør som fx X20 og WB36. Vi mestrer kort sagt alle former for svejsning: Tig, elektrode og pulver. You name it.

Alle vores svejsere er naturligvis certificeret efter både europæiske og danske standarder.

Konstruktioner - vi er din rådgiver og konstruktør

Planlægger du at etablere en ny trappe? Eller måske at opføre et tankanlæg eller en lagerbygning? Du kan roligt bruge DSR som rådgiver og konstruktør af både mindre og større opgaver. Hos os får du den professionelle rådgivning, du har brug for. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for stålkonstruk-tioner lige fra bæringer, beslag, trapper og gelændere–til kranbaner, bærende konstruktioner osv.

Rør - vi udfører rørarbejde i alle miljøer

Du er mere end velkommen til at drage fordel af den meget store ekspertise, vi har opbygget inden for tilpasning og svejsning af alle former for rør. Vores erfaring og viden kommer fra en bred vifte af industrier som raffinaderier, varme- og kraftværker og andre industrier med kedler.

Vi har udført shutdown og haveri-arbejde for blandt andet Statoil. Så vi kender alt til de meget høje krav til sikkerhed og kvalitet inden for olie- og gas-industrien. Kontakt os gerne og få mere at vide.

 

Montage - vi sørger for, at den sidder lige i skabet

Har du noget, du skal have monteret? Vi klarer både store og små montageopgaver hurtigt, sikkert og effektivt. Som fx trapper, gelændere, beholdere, rør og kedler – og i det hele taget alt i stål.

Værksted – alt under ét tag

DSR råder over et super moderne værksted på ca. 1000 m2 med 6 vertikalkraner med trådløs styring og synkron løft.

Alt hvad der kræves af svejse, tilpasnings og bearbejdnings maskinger til at udføre kvalitetsarbejde på rør og stålkonstruktioner i alle kvaliteter.

DSR overholder alle krav til sikkerheds, og miljøkrav herunder aktive filtre på udsugningsanlæg.

Mandskab - lej med os – 24 timer i døgnet

Måske slår dine egne ressourcer og kompetencer ikke altid til. Så er det rart med en ekstra hånd, du kan stole på og har tillid til. Eller hvad med et helt team? Hos os kan du leje højt kvalificeret mandskab på timebasis – 24 timer i døgnet, 365 dag om året. Lige nu råder vi over svejsere, smede, riggere, supervisorer og projektledere. Har du også brug for værktøj og materialer, finder vi også ud af det.