Om DSR

Vision - Hurtig, kvalificeret og effektiv arbejdskraft

DSR ønsker at være blandt de mest eftertragtede virksomheder i Danmark, der udfører specialiseret svejse- og montage-arbejde. Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde hurtig, kvalificeret og effektiv arbejdskraft. Når vi løser en opgave, kan du forvente høj kvalitet, ordentlig og rettidig aflevering.

Hos DSR møder du en uhøjtidelig og direkte omgangs-tone. Vi kalder med andre ord en spade for en spade og gør ikke ting-ene sværere, end de er. Vi føler med udviklingen, bruger den nyeste teknologi og arbejder struktureret, til opgaven er løst på den bedste og mest forsvarlige måde.

Profil - Din foretrukne partner inden for svejsning og montage

DSR er blandt Danmarks mest eftertragtede virksomheder inden for specialiseret svejse - og montagearbejde. En professionel partner du altid kan have fuld tillid til. Uanset om du har noget, du skal have svejset eller fx planlægger at etablere en ny trappe eller opførelsen af et tankanlæg eller en lagerbygning.

Ingen svejseøjne – men øjne for at svejse

Vi mestrer alle former for svejsning. Og vi har stor erfaring og ekspertise inden for stål-konstruktioner lige fra bæringer, beslag, trapper og gelændere – til kranbaner, bærende konstruktioner osv.

Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde hurtig, kvalificeret og effektiv arbejdskraft. Når vi løser en opgave, kan du forvente høj kvalitet, ordentlig og rettidig aflevering. Vi er din rådgiver og konstruktør af både mindre og større opgaver. Hos os får du den professionelle rådgivning, du har

Døgnservice - Er uheldet ude, er hjælpen DSR

Skulle du blive udsat for kedel-nedbrud, eller et rør eller en ledning der springer læk, så kontakt os straks. På relativt kort tid kan vi rykke ud i hele Skandi-navien – 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

jan@dsrmontage.dk - M: +45 40 68 53 40

Kunder - få syn for sagen – og arbejdet gjort

Gennem dygtighed, held, gensidig tillid og hårdt arbejde er det lykkedes os at blive en meget eftertragtet svejse- og montage-virksomhed. En professionel partner du altid kan have fuld tillid til. At det ikke bare er tomme ord, kan du ved enten at ringe eller skrive en mail til os, få en liste over de virksomheder vi arbejder for.